SHOARMA JERUZALEM

SHOARMA JERUZALEM Shoarma-Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Jeruzalem. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 9:24 Ik bestel hier al jaren en kan me totaal niet vinden in de slechte beoordelingen. Super lekkere shoarma, super consistent qua kwaliteit, nooit iets vergeten, erg goed gewoon! Ik bestel nooit op zaterdagavond om 04:00, misschien scheelt dat.
10 aug 2022 om 4:56 Was een beetje bang na de recenties dat ik mijn eten niet zou krijgen. Het was lang wachten ivm de drukte van PSV en kermis maar toen het er eenmaal was , was het wel warm en enorm lekker! Heb echt zitten genieten van het eten. Aardige bezorger ook!
9 aug 2022 om 23:46 Vind de prijs voor het bezorgen nogal veel en de bezorger was zeer onvriendelijk. Dacht gauw even wat te eten voordat ik les moest geven om 20:15u maar kwamen na, 1,5 uur wat aangegeven was (19:37u), nog eens 40 min extra later. M'n eten was koud.
9 aug 2022 om 20:24 Eten was jammer genoeg koud
9 aug 2022 om 20:22 Zoals gewoonlijk weer heerlijk en prima bezorging.
9 aug 2022 om 13:01 Onbeschoft bezorger,geen service!! Bestel hier nooit meer!!
9 aug 2022 om 2:59 Beleeft en optijd geleverd .
5 aug 2022 om 22:35 I've been ordering from here for years and it's always delicious!
5 aug 2022 om 4:54 Eten was niet lekker en duurde ruim anderhalf uur
1 aug 2022 om 4:44 took 3 hours and the food was not what we ordered
31 jul 2022 om 14:35 Niks ontvangen , als je de organisatie van je bedrijf niet kan regelen en je laat 1 persoon bezorgen dan stop aub met dit werk
31 jul 2022 om 13:45 Geen bezorging gehad